askolani's FotoPage

By: askolani ramlan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Oct-2010 12:40 Email | Share | | Bookmark

Straitas Settlement 1902-1904 01
Straitas Settlement 1902-1904 02
Straitas Settlement 1902-1904 03
View all 6 photos...
Ini Setem lama Straits Settlements iaitu Zaman Negeri-Negeri selat dari tahun 1902-1904. Kalau gambar setem Straits Settlements yang saya paparkan sebelum ini iaitu setem pada zaman 1880-1900, gambarnye seorang wanita iaitu Queen Of England pada masa tu.Tapi yang gambar King of England. . harga Hanya RM 100 shaja.


Friday, 1-Oct-2010 04:16 Email | Share | | Bookmark
Setem gambar tempat kebanggaan MaLaysia

KL Sentral
Menara K.Lumpur
K.L International Airport
View all 5 photos...
Harga Satu Setem RM 5 termasuk penghantaran


Tuesday, 28-Sep-2010 02:21 Email | Share | | Bookmark
Setem gambar peristiwa-peristiwa Di Malaysia.

Sepang Grand Prix 1999
Piala Thomas-Uber 2000
Sambutan 25 tahun MARA
View all 18 photos...
Gambar pada setem-setem ini ialah menunjukkan peristiwa dan program yang berlangsung di MAlaysia sebelum ini. seperti hari Aids Sedunia,Hari menyambut KWSP dan mcm2 lagi. Setem ini dijual dengan harga RM3


Tuesday, 28-Sep-2010 01:53 Email | Share | | Bookmark
Setem gambar lebuhraya PLUS dan lebuhraya timur -barat

highway plus 01
highway plus 02
highway timur barat 03
Ni Setem gambar masa Malaysia nak promote kat rakyat supaya guna highway ni...time tu ramai ikut jalan dalam lagi sebab highway ada tol.Tapi skang highway yang jem...zaman skang duit tu tarak hal janji nak cepat..walau apa pun setem ni adalah untuk menggalakkan orang ramai menggunakan Highway tersebut pada tahun 1985. Harga setem ini ialah RM 3 termasuk penghantaran.


Monday, 27-Sep-2010 06:14 Email | Share | | Bookmark
Setem-Setem perayaan menyambut 125 tahun Taiping

Taiping 01
Taiping 02
Taiping 03
Setem-setem bergambar sambutan tahun ke-125 Taiping, siapa berminat boleh hubungi saya, saya jual dengan harga RM 10 sahaja termasuk penghantaran.


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net